Over ons

Mijn naam is Ebru Meral, ik werk met heel veel liefde en passie in de Beauty branche en van jongs af aan wist ik al dat ik deze richting op wilde gaan.

Ik heb met veel plezier de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, hierna ben ik werkzaam geweest als Schoonheidsspecialiste/gecertificeerd laser specialist in een salon. Na 3 jaar fulltime te hebben gewerkt werd het tijd om voor mezelf een salon te openen, en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Iedereen is uniek en verdient professionele aandacht, daarom staat bij salon Delfín Laserclinic aandacht op nummer 1. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn en mijn kennis toe te passen, kan ik het beste uit de behandeling halen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent! Kwaliteit staat bij mij erg hoog en daarom werk ik alleen maar met de beste producten en apparatuur. Door de persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit kunnen wij samen voor het beste resultaat gaan.

Delfin laser clinic over ons

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

In een uitgebreid adviesgesprek inventariseert onze schoonheidsspecialiste al jouw wensen en onderzoekt onze expert de huid. Je krijgt tijdens het gesprek advies over het aantal behandelingen en je ontvangt een op maat gemaakte behandelplan. Er zijn meerdere behandelingen nodig om de huid een goede boost te geven. Je krijgt advies wat past bij jouw wensen, eisen en budget. Klik hier om een intakegesprek in te plannen.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Rotterdam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

5 dagen per week open

Voor dames & heren

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Chat openen