Dermapen behandeling

Onze huid is gevoelig en elke invloed van buitenaf beïnvloed de kwaliteit van onze huid. Het is daarom belangrijk dat je je huid goed blijft verzorgen.

Dagelijk SPF smeren is essentieel voor het behouden van een jonge huid, want blootstelling aan de zon kan vlekjes en rimpels veroorzaken. Een vlekje of rimpel is natuurlijk niet ernstig, maar dit kunnen indicaties zijn van een verouderde of beschadigde huid. Niet alleen de zon kan je huid aantasten, maar ook een slechte eetpatroon, acne of verminderde elasticiteit in de huid kan nadelig zijn voor je huid. Bij Delfin laser Clinic kan je zorgeloos je littekens, lijntjes en vlekjes laten verwijderen. Met onze Dermapen behandeling kan je huid weer gaan stralen.

Wij van Delfin laser clinic vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in je huid. Wij willen er daarom ook alles aan doen om deze principe na te leven. Je hoeft niet langer meer onzeker te zijn om de uitstraling van je huid dankzij onze Dermapen behandelingen. Wij bieden behandelingen voor elke leeftijd en huidtype. Wij pakken het probleem bij de bron aan.

Een Dermapen behandeling geeft een bijzonder goed effect op je huid.

De minuscule naaldjes geven kleine prikjes, waardoor er een vibratie ontstaat. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe en gezonde cellen aan te maken. Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt als het ware gestimuleerd. Zo wordt dus ook gelijk de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

Om het beste resultaat te behalen adviseren wij om regelmatig een Dermapen Behandeling te ondergaan. Hiervoor bieden wij een Dermapen kuur aan. Onze Dermapen behandelingen hebben een langdurig effect. Onze schoonheidsspecialisten zullen voor de behandeling jouw huid goed reinigen, hierna zal de behandeling volgen.

Na de Dermapen behandeling kan je huid gaan schilferen. Dit is een goed teken, dit betekent namelijk dat de celdeling is versnelt. Na enkele weken zal je huid er zichtbaar stralender en beter uit zien. Ook op lange termijn zorgt de Dermapen behandeling voor huidverbetering, het proces zal namelijk nog een lange tijd in de diepere lagen in je huid actief blijven

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Rotterdam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

5 dagen per week open

Voor dames & heren

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Chat openen