Bio Peeling

De Bio Peeling is een Chinese kruidenpeeling. Dit is een unieke biologische peeling ontwikkeld door schoonheidsspecialisten die expert zijn in cosmetologie.

Deze peeling is gebaseerd op een combinatie van puur natuurlijke planten ingrediënten, algen en essentiële oliën. De Bio Peeling heeft een verjongende en therapeutische werking.

Na de Bio Peeling behandeling zal je huid een rode gloed aanhouden, die na minstens 48 uur wegtrekt. Na 3 dagen van jouw Behandeling begint je huid te schilferen. Dit is een goed teken, dit betekent namelijk dat je huid aan het vernieuwen is. De Bio-Peeling bevordert over het algemeen de celvernieuwing van de huid.

De gestimuleerde collageen en elastine optimaliseert de immuniteit en alle overige functies van de huid. Dit is een intense therapie, dus het is belangrijk dat je veel water blijft drinken, het liefst 2 liter per dag. Ook moet je elke dag zonbescherming dragen, het liefst SPF 30. Na de behandeling is het belangrijk dat je de zon en de zonnebank vermijdt.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

De Bio Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Elke leeftijd, elke geslacht en elk huidtype kan bij Delfin laser clinic langskomen voor een Bio-Peeling behandeling. Je kan het hele jaar door de Bio Peeling behandeling nemen, dus ook in de zomer. Deze behandeling kan je zowel eenmalig als in een 3x kuur in 20 dagen nemen.

De Bio Peeling is vooral geschikt als je last hebt van: acne, acne littekens, pigmentvlekken, huidveroudering en een slecht doorbloed huid, poriën en mee-eters.

De Bio Peeling is gebaseerd op de samenwerking van de verschillende natuurlijke kruiden met het perfluorocarbon ingrediënt in de gel en crème die je thuis moet gaan gebruiken. De behandeling zorgt voor een beter metabolisme van de huid. Ook wordt de productie van collageen gestimuleerd.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Rotterdam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

5 dagen per week open

Voor dames & heren

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Chat openen